Dorinel Munteanu: Doar după ce vom câştiga cu Dinamo voi fi pe deplin bucuros

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că este mulţumit pentru egalul obţinut pe terenul formaţiei Unirea Urziceni, scor 0-0, şi a precizat că doar după o victorie cu Dinamo va fi pe deplin bucuros.

16 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Doar după ce vom câştiga cu Dinamo voi fi pe deplin bucuros

Dorinel Munteanu: Doar după ce vom câştiga cu Dinamo voi fi pe deplin bucuros

"Sunt bucuros pentru punctul obţinut la Urziceni, dar în fotbal bucuria este de scurtă durată. Vine jocul cu Dinamo şi îmi doresc să continuăm seria rezultatelor pozitive obţinute pe teren propriu. Doar dacă vom câştiga duminică voi putea fi pe deplin bucuros", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul a adăugat că nu este interesat de absenţele importante pe care le va avea Dinamo în partida de la Galaţi. "Nu mă interesează şi nici nu mă bazez pe absenţele lor. Dinamo are un lot foarte valoros, are jucători ce-i pot înlocui, fără probleme, pe cei care lipsesc. Dacă în tur i-am învins cu ficatul (n.r. - referire la golul marcat de Axente în meciul tur, de la Bucureşti), acum vreau cu capul", a spus Munteanu.

Partida Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 15.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici