Dorinel Munteanu: Ion Crăciunescu nu va putea schimba nimic în arbitraj

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu crede că preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, va schimba în bine arbitrajul românesc, atât timp cât greşelile arbitrilor sunt analizate la televizor.

71 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Ion Crăciunescu nu va putea schimba nimic în arbitraj

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Preşedintele CCA nu va putea schimba nimic în arbitraj din cauză că toată această dezbatere care are loc la televizor băgă şi mai mare spaimă în arbitri. Nu vor câştiga niciodată personalitate când toate greşelile sunt analizate şi comentate în mod public. Aceasta este părerea mea", a spus Munteanu.

Tehnicianul a comentat şi ceea ce se întâmplă în cazul dezafilierii Craiovei. "Văd că situaţia cu DNA-ul este tot mai serioasă. Îmi pare rău de dezafilierea Craiovei, să nu uităm totuşi că a reprezentat un nume important în fotbalul românesc, dar nu mă pot pronunţa în privinţa cauzelor care au dus la dezafiliere", a spus Dorinel Munteanu.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost prezent, joi dimineaţă, la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova. Alături de el sunt învinuiţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF, precum şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare. Marian Rusen, Cornel Sfaiţer, Ştefan Stana, Paul Costaş şi Cristian Bobar au fost prezenţi, miercuri, la sediul DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici