Dorinel Munteanu: Meciul cu Bistriţa va fi mai mult decât important, poate vital

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că meciul cu Gloria Bistriţa, de la sfârşitul acestei săptămâni, va fi mai mult decât important şi poate chiar vital pentru gruparea sa, care are nevoie de cele trei puncte.

102 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Meciul cu Bistriţa va fi mai mult decât important, poate vital

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Meciul cu Bistriţa va fi mai mult decât important, poate vital, fiindcă avem nevoie de cele trei puncte. Ştim că n-am obţinut punctele pe care le doream, au fost mai multe motive, dar vreau să ne concentrăm pentru a le lua pe următoarele. Glumind puţin, am revenit la vechea plăcere a fanilor gălăţeni, adică să jucăm frumos şi să pierdem. Ştiţi foarte bine că am fost adeptul altui principiu. În ciuda faptului că jocul nostru nu suferă, rezultatele sunt în defavoarea noastră. Orice meci este greu, avem nevoie de răbdare, linişte şi muncă, sunt convins că vor veni şi rezultatele. Totul stă în psihicul fotbaliştilor pe care îi antrenez. Voi face schimbări şi la jocul cu Gloria Bistriţa, mai ales că îmi este cel mai uşor să alcătuiesc primul unsprezece", a declarat Dorinel Munteanu.

El a precizat că a renunţat la ideea de a mai face transferuri: "Mi-am scos din cap ideea că vom mai face transferuri, cel puţin până la iarnă şi încercăm să ne descurcăm cu ce ne oferă lotul la acest moment".

Narcis Răducan, consilier al primarului Marius Stan, spune că negocierile privind preluarea clubului sunt pe final, şi că această situaţie nu ar trebui să îi afecteze pe fotbalişti. "Jucătorii sunt profesionişţi, încercăm să-i ţinem cât mai departe de problemele prin care trece clubul în acest moment. Fotbalişţii sunt motivaţi, am plătit la timp salariile şi primele, aşa că nu cred că ar trebui să fie influenţaţi de problemele din afară gazonului. Nu am acces direct la negocierile care se ţin pentru preluarea clubului de către alţi învestitori. Se pare că ne aflăm pe ultima sută de metri. În ceea ce priveşte partida de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, sper ca spectatorii să aibă ocazia să vadă golul 1000 al Otelului în prima ligă. Chiar dacă aparent partida este dezechilibrată, campionatul îţi poate oferi multe surprize, ne-ar ajuta enorm să vedem stadionul plin", a declarat Narcis Răducan.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici