Dorinel Munteanu neagă faptul că ar fi primit oferte de a antrena în Germania

Tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, a negat duminică faptul că ar fi primit oferte pentru a antrena vreo echipă din Germania, după ce presa germană a scris că fostul internaţional român ar putea pregăti pe MSV Dusiburg, din 2.Bundesliga.

94 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu neagă faptul că ar fi primit oferte de a antrena în Germania

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu plec în Germania, ştiţi cum e cu ce se scrie. Eu am un contract cu Oţelul Galaţi. Chiar şi dacă am început mai puţin bine acest campionat, eu îl voi respecta. Se fac de aceea şi aceste speculaţii că plec în Germania la mai ştiu eu ce echipă, dar nu e aşa. Deocamdată sunt stabil la Galaţi, cât timp am rezultate, dar mai târziu nu ştiu ce va fi. Nu au fost oferte din partea celor din Germania decât prin presă, au venit numai prin presă, eu, unul, nu am discutat aşa ceva cu nimeni de acolo", a spus Munteanu, după meciul Pandurii-Oţelul, scor 0-1, din etapa a XIII-a Ligii I.

Totuşi, Munteanu a admis că i-ar plăcea foarte mult să antreneze în Germania, dar poate da curs şi unei oferte venite din altă parte. "Eu de când m-am apucat de antrenorat am un vis, sau nu e bine spus vis, îmi propun să fiu cât mai sus în clasament, asta e clar. Şi recunosc că mi-ar place cel mai mult în Germania, dar dacă vine o echipă din altă parte şi nu mai am contract cu Oţelul, poate mă duc acolo. Dar nu e nimic deocamdată, numai presa a făcut speculaţii, de aceea nici nu am dat nicio declaraţie despre acest lucru", a afirmat el.

Dornel Munteanu a adăugat că evoluţia echipei sale Oţelul este din ce în mai bună datorită faptului că jucătorii şi-au primit restanţele financiare. "E o stare de normalitate la Oţelul acum, dar este clar că a fost la început o stare de nelinişte. Aceşti băieţi au luat anul trecut campionatul şi era normal ca toate datoriile să se achite. De când s-au achitat acele datorii, se vede că în mintea jucătorilor e doar pregătirea şi jocurile. Şi, după cum se vede, suntem angrenaţi şi în campionat, şi în Cupă, şi în Liga Campionilor şi rezistăm încă. Probabil dacă se vine cu o motivare mai mare vom rezista şi mai mult. Se pot realiza foarte multe lucruri cu copii modeşti cum avem noi, fără vedete, fără prea mari investiţii. Nu am făcut mari investiţii şi probabil asta deranjează, dar pe mine, unul, nu mă deranjează deloc", a declarat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici