Dorinel Munteanu: Nu mai pot eu de comunicatul LPF!

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu va purta o mască protectoare medicală la meciul cu Rapid, aşa cum a recomandat LPF antrenorilor care nu se pot abţine din a scuipa în timpul meciurilor, dar va încerca să se corecteze singur.

41 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu mai pot eu de comunicatul LPF!

Dorinel Munteanu: Nu mai pot eu de comunicatul LPF! (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu mai pot eu de comunicatul lor. O să mă corectez... În niciun caz nu o să-mi pun vreo mască medicală la meciul cu Rapid. Sunt lucruri mult mai grave în fotbalul românesc... O să mă corectez eu în felul meu, dar aştept să se corecteze şi fotbalul românesc", a spus Dorinel Munteanu.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a dat publicităţii un comunicat, în care recomandă antrenorilor, jucătorilor şi altor persoane ce ocupă suprafaţa tehnică să nu mai scuipe pe terenul de joc sau pe pista stadioanelor. În comunicatul LPF se sugerează ca antrenorii care nu se pot abţine din a scuipa (având exemplul cazului antrenorului Dorinel Munteanu, de la Oţelul Galaţi) să poarte o mască protectoare medicală.

Într-o declaraţie acordată, joi, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat că, deocamdată, forul pe care îl conduce nu are un plan în cazul apariţiei vreunui caz de gripă A H1N1 la jucători din Liga I şi că aşteaptă să fie comericializat un vaccin pentru a fi administrat fotbaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici