Dorinel Munteanu: Nu ne temem de Rapid

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că nu se teme de formaţia Rapid, adversara din meciul de sâmbătă, şi nici de tehnicianul Ioan Andone, chiar dacă Rapid a învins clar Steaua în etapa precedentă.

20 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu ne temem de Rapid

Dorinel Munteanu: Nu ne temem de Rapid (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Rapid, dar nu mă tem de Andone sau de forma echipei sale în ultimul meci. Avem doar respect pentru ei, nu şi frică. Chiar cred că pornim cu un avantaj, dat fiind faptul că, de la începutul returului, am recuperat din distanţa care ne separa. O victorie ne poate face să ne gândim la un loc mai bun pentru noi în clasament. Şi ei au nevoie de aceste trei puncte, aşa cum avem şi noi nevoie de ele", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul a mai spus că înfrângerea gălăţenilor în faţa Rapidului cu scorul de 0-7, din urmă cu câteva sezoane, nu se mai poate repeta: "Acum sunt alţi antrenori, alţi jucători. Nu cred că Rapid e mai valoroasă decât Oţelul".

Oţelul are tot lotul valid pentru jocul de duminică, singura absenţă fiind cea a lui Râpă, suspendat. Revine, după ce şi-a ispăşit cele trei etape de suspendare, atacantul Mircea Axente.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a XXIX-a din Liga I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici