Dorinel Munteanu: Singura noastră opţiune în meciul cu Astra e victoria

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, că singura opţiune a formaţiei sale în partida cu Astra Ploieşti este victoria, deoarece întâlneşte un adversar cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

17 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Singura noastră opţiune în meciul cu Astra e victoria

Dorinel Munteanu: Singura noastră opţiune în meciul cu Astra e victoria (Imagine:George Filip/ Mediafax Foto)

"Singura noastră opţiune pentru acest joc este victoria. Întâlnim un adversar cu care suntem în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Nu va fi uşor, dar trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Cel puţin pentru moment, ne aflăm în această zonă a clasamentului şi trebuie să fim foarte atenţi la formaţiile aflate lângă noi. Sperăm ca, jucând de 1 decembrie, ziua naţională a României şi zi liberă pentru cei care lucrează, să vină cât mai multă lume la stadion să ne susţină", a afirmat Dorinel Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi întâlneşte, marţi, de la ora 14.00, formaţia Astra Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici