Doroftei: FR Box îi este datoare 200.000 de dolari actualului preşedinte

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a declarat că Federaţia Română de Box îi este datoare 200.000 de dolari actualului preşedinte Rudel Obreja.

362 afișări
Imaginea articolului Doroftei: FR Box îi este datoare 200.000 de dolari actualului preşedinte

Leonard Doroftei (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"A împrumutat, ca persoană fizică, federaţia cu 200.000 de dolari! Adevărul iese încet, încet la iveală! Bănuiesc că ar vrea să organizăm o cheta de la sportivii şi antrenorii din box să-i dăm aceşti bani! Este incredibil ce s-a întâmplat la FRB!", a declarat Doroftei agenţiei MEDIAFAX.

Doroftei îşi va depune marţi candidatura la preşedinţia federaţiei în intentia de a "stopa declinul boxului românesc".

"În ultimele zile, se întâmplă tot felul de lucruri urâte pentru boxul românesc. Prima veste rea am primit-o de la AIBA când am fost anunţaţi că din cauza faptului ca nu s-au organizat alegeri pentru preşedinţia federaţiei nu ni s-a acceptat prezenţa la Mondialele de tineret din Armenia. De la medaliaţi, în 10 ani de dictatură am ajuns participanţi la marile competiţii! Acum nici participanţi nu mai suntem! Nu-şi va da demisia nici săptămâna asta şi va răpi şi fetelor din lotul naţional şansa de a merge la Mondiale! Nu-şi va da demisia nici măcar pe 23 noiembrie când au fost anunţate alegerile pentru că ştie că omul pe care vrea să-l lase urmaş la federaţie, să-i păzească toate actele pe care le-a făcut, nu are şanse să câştige!", a declarat fostul campion mondial.

Doroftei a fost sâmbătă la Reşiţa, alături de Relu Auraş, Vasile Câtea, Titi Tudor şi Marcel Boboc, pentru a discuta cu Francisc Vaştag despre alegerile la Federaţia Română de Box.

"Am aflat apoi că din cauza unei singure persoane, cea care ne-a adus în situaţia de a fi dezafiliaţi, tot Biroul Federal va ajunge la DNA pentru a da explicaţii despre gala Bute. Inclusiv Relu Auraş si Titi Tudor. A târât numele federaţiei în mocirlă pentru ca să facă bani de pe urma boxului şi a oamenilor ei!", a spus Doroftei.

Leonard Doroftei a afirmat ca va veni la federaţie împreună cu Feri Vaştag, Vasile Câtea, Titi Tudor, Relu Auraş, Marcel Boboc, Adrian Lăcătuş, Mihai Craiu, Adrian Fetecău şi cu mulţi alţii ca sã salveze boxul românesc "care este în prăpastie, nu pe marginea ei".

"Avem o echipă, una foarte mare şi valoroasă pe care o voi prezenta zilele urmtoare, care este deschisă oricui vrea să pună umărul la redresarea boxului, un plan de reclădire a boxului de la nivelul copiilor şi cadeţilor, oameni care vor să ne ajute din punct de vedere financiar şi vrem să câştigam alegerile din 23 noiembrie!", a declarat fostul campion mondial.

Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, care se află în Canada, nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei stiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici