Dosare penale pentru patru suporteri vasluieni

Patru suporteri vasluieni s-au ales cu dosare penale în urma meciului FC Vaslui - Poli Iaşi, scor 2-1, disputat duminică seara, după ce aceştia au încercat să introducă în stadion torţe pe care ar fi urmat să le aprindă în timpul meciului.

22 afișări
Imaginea articolului Dosare penale pentru patru suporteri vasluieni

Dosare penale pentru patru suporteri vasluieni (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, cei patru tineri au fost prinşi de către poliţiştii comunitari în timpul unor perchiziţii corporale la intrarea pe stadion, ulterior fiind solicitat sprijinul Jandarmeriei.

"Am întocmit dosare penale în toate cele patru cazuri, cercetările urmând a fi continuate de organele de poliţie în baza Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive. Totodată, vom forma o comisie împreună cu colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Iaşi pentru a urmări împreună înregistrările video în care apar şi suporterii ieşeni care au dat foc la torţe în timpul partidei FC Vaslui - Poli Iaşi în vederea întocmirii şi acestora de dosare penale", a declarat luni, Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.

Tot în urma meciului de duminică seara dintre FC Vaslui şi Poli Iaşi, un alt suporter vasluian a fost amendat cu 400 de lei după ce a înjurat forţele de ordine. Pe lângă amendă, bărbatului i s-a interzis accesul la meciurile de fotbal, interne şi internaţionale, pe o perioadă de 6 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici