Două gafe uriaşe după decesul lui Kobe Bryant. BBC şi MSNBC au atras furia fanilor după greşelile comise | VIDEO

Decesul fulgerător al lui Kobe Bryant, la vârsta de 41 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. Şi marile instituţii de presă internaţionale au fost prinse nepregătite de terbila veste, astfel că greşelile din relatările imediate au fost inerente.

5014 afișări
Imaginea articolului Două gafe uriaşe după decesul lui Kobe Bryant. BBC şi MSNBC au atras furia fanilor după greşelile comise | VIDEO
Totuşi, două gafe au atras atenţia şi furia iubitolor baschetului. BBC i-a supărat pe fanii lui Kobe Bryant după ce a ilustrat ştirea decesului vedetei NBA folosind imagini cu LeBron James. Momentul s-a petrecut în cadrul emisiunii BBC News at Ten, iar fanii au reacţionat imediat pe Twitter.
 
”Niciunul dintre angajaţi nu ştie diferenţa dintre Bryant şi James?”, ”Chiar scrie James pe tricou!” şi ”Vă faceţi de râs”, au fost o parte dintre mesajele fanilor pe Twitter. Ulterior, BBC şi-a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze fanilor.
 
Un alt moment ciudat s-a petrecut la postul american MSNBC. Prezentatoarea Alisson Morris a fost acuzată pe Twitter că a greşit numele echipei Los Angeles Lakers şi a folosit un termen rasist: ”niggers”.
 
 
 
Kobe Bryant, vedeta baschetului american, a decedat la vârstă de 41 de ani într-un tragic accident aviatic. Elicopterul în care se afla Bryant s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică dimineaţă.
 
Potrivit informaţiilor oferite de presa americană, toate cele nouă persoane care se aflau la bord au decedat. Printre acestea se afla si Gianna, fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici