Dragomir: Campioană va deveni CFR, Unirea Urziceni, Dinamo sau FC Vaslui

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că titlul de campioană în această ediţie a Ligii I va fi câştigat de una dintre echipele CFR Cluj, Unirea Urziceni, Dinamo şi FC Vaslui.

26 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Campioană va deveni CFR, Unirea Urziceni, Dinamo sau FC Vaslui

Dragomir: Campioană va deveni CFR, Unirea Urziceni, Dinamo sau FC Vaslui (Imagine: Andrei Pugovschi/Mediafax Foto)

"Campioana? Una dintre echipele CFR Cluj, Unirea Urziceni, Dinamo şi Vaslui", a spus oficialul LPF.

Dragomir nu crede că Steaua se află printre favoritele la titlu. "Nu ştiu de Steaua. Eu am spus echipele: CFR Cluj, Unirea Urziceni, Dinamo şi Vaslui, asta e părerea mea", a menţionat Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF a adăugat că indiferent cine va câştiga titlul, România nu poate spera la o echipă competitivă în Liga Campionilor.

"Nu putem avea pretenţii că vom face o echipă puternică pentru Liga Campionilor. Astea sunt poveşti. În primul rând trebuie să ai bani mulţi pentru a face o echipă competitivă. Atâta timp cât Barcelona sau Bayern Munchen au un singur jucător care valorează cât tot fotbalul românesc, ce pretenţii să ai? Noi dăm de din gură ca balcanicii aici", a afirmat oficialul Ligii.

În ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul echipei Steaua, Cristian Tănase, Dumitru Dragomir a menţionat că acesta "a fost umflat" şi nu poate mai mult decât a arătat până acum.

"Părerea mea e că Tănase nu poate mai mult. A fost umflat. Să mă contrazică şi să facă măcar cinci jocuri bune într-un campionat. Dar el n-a făcut niciun joc bun până acum", a explicat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici