Dragomir: Cârţu nu e vinovat, la Steaua jucătorii nu au valoare

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Sorin Cârţu nu este vinovat de situaţia actuală a echipei Steaua, precizând că la vară lotul trebuie curăţat deoarece actualii jucători nu au valoare.

123 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cârţu nu e vinovat, la Steaua jucătorii nu au valoare

Dragomir: Cârţu nu e vinovat, la Steaua jucătorii nu au valoare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu este Cârţu vinovat, să fim serioşi. Păi ce, joacă antrenorul? Eu nu l-am văzut pe teren aseară. La Steaua este lipsă de valoare. Jucătorii nu au valoare, ce să mai vorbim. Nu aţi văzut, nici nu pot să alerge. Cred că din lotul Stelei de acum doar 4-5 jucători aleargă, atât. Cum să ai rezultate când nici măcar nu alergi?", a spus oficialul Ligii.

În opinia lui Dumitru Dragomir, la finalul sezonului conducerea FC Steaua trebuie să schimbe echipa "din apărare până în atac". "La vară trebuie curăţat lotul. Trebuie să aducă jucători de valoare, să schimbe peste tot, din apărare şi până în atac. În poartă nu cred că este cazul, chiar dacă Tătăruşanu a greşit în meciul cu Rapid. El este un portar bun, e acolo, aproape de naţională, nu trebuie schimbat după un meci mai slab", a afirmat Dragomir.

Echipa Rapid a învins, cu scorul de 1-0, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Steaua a coborât pe poziţia a şasea a clasamentului cu 50 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici