Dragomir: Clubul Pandurii a ajuns la un acord cu Dinamo, meciul cu Universitatea Craiova se joacă

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu FC Dinamo în privinţa datoriei de 500.000 de euro, iar partida cu Universitatea Craiova din etapa a VII-a se va disputa.

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Clubul Pandurii a ajuns la un acord cu Dinamo, meciul cu Universitatea Craiova se joacă

Dragomir: Clubul Pandurii a ajuns la un acord cu Dinamo, meciul cu Universitatea Craiova se joacă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cei de la Pandurii au ajuns la un acord cu Dinamo. Meciul Pandurii - Universitatea Craiova se joacă", a spus Dumitru Dragomir.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, că formaţia Pandurii Târgu Jiu nu va fi programată la partida cu Universitatea Craiova, din etapa a VII-a a Ligii I, deoarece gruparea gorjeană nu şi-a achitat o datorie de 500.000 de euro către clubul Dinamo Bucureşti. Clubul Pandurii Târgu Jiu a cerut Comisiei de Recurs a LPF suspendarea deciziei de neprogramare, dar nu a obţinut o hotărâre favorabilă.

Litigiul dintre dintre cele două grupări datează din 2009, după ce "alb-roşii" au cerut să fie pusă în aplicare clauza din contractul de transfer al lui Ilie Iordache la formaţia din Târgu Jiu, conform căreia clubul gorjean se obligă să plătească bucureştenilor suma de un milion de euro dacă jucătorul este declarat liber de contract de la Pandurii.

Iordache a fost transferat definitiv în vara anului 2008 de la Dinamo la Pandurii, apoi a cerut să devină liber de contract, deoarece clubul gorjean nu i-a achitat toate drepturile financiare. Mijlocaşul a fost declarat liber în aprilie 2009 de către Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, iar Dinamo a cerut banii conform clauzei din contract.

Clubul Pandurii, care a plătit deja jumătate din sumă, a contestat decizia CAF de mai multe ori, chiar şi în instanţele civile.

Ilie Iordache a revenit în această vară la Târgu Jiu după ce se transferase, între timp, la AEK Atena.

Meciul Pandurii - Universitatea Craiova se va disputa luni, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici