Dragomir: Dacă antrenorii italieni nu vor să fie slugi la patroni de ce nu stau în ţara lor?

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul italian Cristiano Bergodi, dacă nu voia să fie "slugă la patron", ar fi trebuit să stea în ţara lui.

18 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă antrenorii italieni nu vor să fie slugi la patroni de ce nu stau în ţara lor?

Dragomir: Dacă antrenorii italieni nu vor să fie slugi la patroni de ce nu stau în ţara lor? (Imagine: Mediafax Foto)

"Bergodi a greşit. Clar. După ce iei 180 de mii de euro să ai comportamentul ăla nu e normal. Păi, ce facem? Nu se mai face distincţie între patron şi angajat? Era vorba de munca lui? Munca lui era pentru patronul ăla care îl plăteşte. Astea sunt idei comuniste băi, fratele meu! Gata, ar trebui să scăpăm de astea! S-a terminat, acum eşti slugă la patron. Faci ce spune patronul, nu ce vrei tu. Că altfel nu iei bani. Dai banii înapoi şi pleci. Dacă italienii nu sunt obişnuiţi cu asta de ce nu stau în ţara lor? Italienii ce le fac românilor noştri acolo? Bonetti nu acceptă să facă ce zice Borcea? Păi dacă nu acceptă o să aibă soarta lui Bergodi. Ce, la ei în Italia suflă vreunul în faţa patronilor?", a declarat Dragomir.

Oficialul LPF consideră că Mihai Stoichiţă este cea mai bună alegere pentru funcţia de antrenor la Steaua. "Stoichiţă era cea mai bună soluţie pentru Steaua în momentul actual. Stoichiţă este unul dintre cei mai buni antrenori români, dar până acum s-a dus în altă parte, a umblat după bani. Eu cred că va sta mult timp pe banca Stelei pentru că e un tip diplomat. Nu se dă mai rotund decât este, aşa cum fac alţii. Şi mă refer la antrenorii ăştia care nu au nicio performanţă, dar se dau aşa mari, de parcă cine ştie cine ar fi", a mai spus Dragomir.

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a acceptat să preia funcţia de antrenor al echipei Steaua, unde îl va înlocui pe italianul Cristiano Bergodi. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, joi, la finalul partidei cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Europa, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Cristiano Bergodi. La pauză, Becali a încercat să intre în vestiarul Stelei, dar a fost împiedicat de Bergodi, ceea ce l-a determinat pe patron să-l demită pe antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici