Dragomir: Dacă Becali nu plăteşte amenda, Steaua riscă să nu mai fie programată în Liga I

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni radiofonice, că în situaţia în care Gigi Becali nu va plăti amenda de 150.000 de lei cu care a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină, echipa Steaua riscă să nu mai fie programată în campionat.

17 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă Becali nu plăteşte amenda, Steaua riscă să nu mai fie programată în Liga I

Dragomir: Dacă Becali nu plăteşte amenda, Steaua riscă să nu mai fie programată în Liga I (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"În 30 de zile clubul sau el (n.r. - Gigi Becali) e obligat să plăteasca amenda. În caz contrar, clubul nu va fi programat şi aşa se va întâmpla, dacă nu se respecta regulamentul. Aşa spune la regulament, nu că vrea Dragomir sau federatia sau liga. Nu ştiu de ce numai domnul Becali vorbeşte în numele echipei Steaua. Deocamdată noi ştim că domnul Becali e mentorul Stelei şi să se uite în regulament că nu trebuie să fie neapărat acţionar majoritar", a precizat Dragomir pentru Sport Total FM.

Preşedintele LPF a menţionat, de asemenea, că Gigi Becali urmează să fie judecat şi săptămâna viitoare de Comisia de Disciplină, pentru declaraţiile făcute la adresa unor membri ai acestei comisii.

"Personal, nu am avut nimic cu domnul Becali, dar Comisia trebuia să ia atitudine. Pe mine m-a făcut tinichea, pe ăilalţi slugi. Eu nu am să îi fac reclamaţie, dar pentru jignirea membrilor Comisiei e o reclamaţie, pentru care va fi judecat săptamana viitoare. El ba spune că dă şpagă sute de mii, ba câte 300-400 de euro. Am vorbit cu fostul judecător Gatejan, actual avocat, care spunea că Gigi Becali are să ii dea şi acum mii de euro, pentru ca nu plătea nici măcar baremele de judecată, în procesele în care l-a aparat", a mai spus Dumitru Dragomir.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că a vândut procentul de 27 la sută din acţiunile pe care le deţinea la gruparea din Bulevardul Ghencea către cumnatul său şi că, în momentul de faţă, nu mai poate fi sancţionat în niciun fel de către Comisia de Disciplină a LPF. Becali a mai spus că nu va plăti amenda de 150.000 de lei cu care a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF.

Becali a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pe o perioadă de şase luni şi a primit o amendă în valoare de 150.000 de lei, pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici