Dragomir despre decizia CONI în cazul Mutu: "E o pedeapsă bună până la coadă"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că sancţiunea dictată de CONI în cazul atacantului Adrian Mutu este una bună, precizând că nu îl sfătuieşte să facă recurs, pentru a nu risca mărirea perioadei de suspendare.

13 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre decizia CONI în cazul Mutu: "E o pedeapsă bună până la coadă"

Dragomir despre decizia CONI în cazul Mutu: "E o pedeapsă bună până la coadă" (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"E o pedeapsă bună până la coadă. Mai stă câteva luni, până în vară nu e mult. Apoi în octombrie intră pe teren. S-ar fi putut da şi mai puţin, dar ce să faci acum? Te joci cu ăia? Şi eu zic că e cam mult, sunt de acord cu el, dar lasă că e bine până la urmă. Nu ştiu dacă ar fi bine să facă recurs. Ar fi mai bine să nu rişte. Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună să meargă mai departe", a declarat Dragomir.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici