Dragomir dezvăluie că Gigi Becali l-a schimbat de la şefia LPF din închisoare

Dumitru Dragomir, actualul preşedinte de onoare al clubului FC Voluntari, a declarat, miercuri, că finanţatorul Stelei, George Becali, i-a mărturisit că a contribuit la schimbarea sa de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

5139 afișări
Imaginea articolului Dragomir dezvăluie că Gigi Becali l-a schimbat de la şefia LPF din închisoare

Dumitru Dragomir

După o discuţie avută cu Victor Ponta şi Cosmin Olăroiu, Becali a hotărât să voteze împotriva lui Dragomir la alegerile din 2014. De asemenea, Dumitru Dragomir susţine că Becali urmăreşte să pună mâna pe baza de pregătire a lui FC Voluntari.

”El din puşcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. M-a sunat din puşcărie şi mi-a zis: <<Bă, m-au sunat Olăroiu şi Ponta din Dubai. Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei>>. Acum, am fost la palat şi l-am întrebat de ce am fost dat afară. Şi mi-a zis: <<Bă, eu nu mai voiam să fii tu la Ligă, eu voiam marionetele mele>>. Acum două săptămâni mi-a spus. Altă dată o să vă spun şi cum am fost dat afară şi cine m-a dat afară. Dar Gigi Becali a fost un pion principal”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Fostul şef de la LPF a povestit şi cum a încercat George Becali să-l dea afară pe Ganea încă dinainte de meciul dintre cele două echipe, disputat în iarnă: ”Gigi Becali a spus că a pierdut campionatul din cauza Voluntariului. A spus-o clar cu martori. Eu am vrut să plec de la Voluntari, am avut un motiv, eu nu sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe bandă rulantă. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-şi doresc.

Când a văzut că cei de la Voluntari nu vor să mă lase să plec, Becali mi-a spus că vor să mă dea afară, dar le este ruşine să-mi spună. Şi atunci le-am zis că plec. Eu am vrut să-mi dau demisia şi Consiliul de Administraţie pentru nimic în lume nu a fost de acord. Iar Becali, cu un râs isteric mi-a zis: ”Pleacă, bă, de acolo!” Eu i-am zis: ”Băi, Gigi, dacă te-ai pricepe mai bine ca mine ar fi ceva. Dar tu ai pierdut campionatul cu toţi banii pe care i-ai băgat”. Înainte de meciul cu ASA am făcut pariu cu el pe o ladă de şampanie că o să piardă titlul. Acum aştept lada de bere.

La un meci cu Chiajna, Gigi Becali s-a legat de Ganea. Ganea i-a răspuns obraznic şi de atunci a cerut să fie dat afară. Nu din cauza rezultatelor a fost dat afară. Gigi face foarte multe lucruri bune, dar îţi dă şi câte una... El a vrut să plec de la Voluntari”, a conchis Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici