Dragomir: Este posibilă rejucarea partidei Rapid-FC Timişoara, însă este foarte greu

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că vicepreşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, l-a anunţat că gruparea rapidistă ar fi interesată de rejucarea partidei cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, pe care Rapid a pierdut-o, la masa verde, în urma memoriului făcut de bănăţeni.

18 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Este posibilă rejucarea partidei Rapid-FC Timişoara, însă este foarte greu

Dragomir: Este posibilă rejucarea partidei Rapid-FC Timişoara, însă este foarte greu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Dumitru Dragomir a precizat, joi, că Nicolae Manea, care ocupa funcţia de antrenor principal al echipei Rapid la meciul cu FC Timişoara, a venit la el chiar în prima zi după disputarea partidei, respectiv pe 6 martie, şi i-a spus că el şi jucătorii vor ca partida să se rejoace, deoarece au realizat că s-a făcut o greşeală. "Pentru că are multă minte, Manea a venit la mine chiar în prima zi după meci şi mi-a spus că el şi jucătorii vor să se rejoace partida, pentru că ştia că au comis-o ăştia. Acum, a venit la mine să fac toate diligenţele pe care le-am făcut atunci, dar i-am spus că este greu, pentru că asta trebuie să o faci până luni", a spus oficialul LPF la Gsp TV.

Preşedintele LPF a menţionat că o astfel de iniţiativă ar putea avea succes, dar pentru asta este nevoie de modificarea regulamentelor. "Este foarte greu acum, dar nu imposibil, însă nu se poate face nimic până nu dă ultima instanţă verdictul. Plângerea făcută de FC Timişoara nu se mai poate retrage, pentru ca s-a judecat la o instanţă. Vin ei cu rejucarea, se duc la ultima instanţă, Mircea Sandu este de acord ca ce este în legea sportului şi în statutul federaţiei..., noi, Comitetul de urgenţă, şi după aceea Comitetul federal şi după aceea Adunarea Generală să modifice şi să treacă pe disciplinar rejucarea, la această oră nu este posibil. Dar, se poate", a explicat Dragomir.

Pe de altă parte, preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a refuzat, joi, la Gsp TV, să comenteze varianta unei rejucări. "Fiind vorba de respectul meu faţă de Nae Manea mi-e greu să dau un răspuns. Dacă se duceau domnii Copos sau Taban la domnul Dragomir era altceva. Haideţi să rămânem serioşi, de ieri, de când au apărut anumite declaraţii ale lui Becali, nu mai am chef nici de glume, nici de presupuneri. Nu o să vă răspund la întrebare", a spus el.

Iancu a precizat că nu a primit semnale din partea FC Rapid privind dorinţa acestei grupări ca meciul să se rejoace. "Nu am primit un semnal privind dorinţa lor şi orice semnale care ar veni din partea lor m-ar lăsa insensibil", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici