Dragomir: Nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine de decizia Tribunalului

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni că nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine că preşedintele FC Timişoara a fost condamnat la 10 ani de detenţie de Tribunalul Bucureşti în dosarul Rafo.

252 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine de decizia Tribunalului

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Am aflat şi eu acum de condamnare şi nu îmi pare bine. Nici celor mai aprigi duşmani ai lui Marian Iancu nu le pare bine de decizia Tribunalului", a spus oficialul LPF.

Dragomir nu ştie dacă decizia Tribunalului Bucureşti va influenţa fotbalul timişorean. "Nu ştiu, cel mai bine ştiu cei implicaţi acolo. Oricum, eu cred că este o eroare judiciară, aşa cum a spus şi Marian Iancu", a adăugat Dragomir.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a fost condamnat la zece ani de detenţie în dosarul Rafo, de către Tribunalul Bucureşti, care a decis şi condamnarea fratelui acestuia, Octavian Iancu, la nouă ani de închisoare, şi a lui Constantin Mărgărit la opt ani.

Decizia tribunalului poate fi constestată la Curtea de Apel Bucureşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici