Dragomir şi-a anunţat oficial noua candidatură la preşedinţia LPF

Dumitru Dragomir şi-a anunţat oficial, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o nouă candidatură la preşedinţia LPF, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale din 14 noiembrie.

149 afișări
Imaginea articolului Dragomir şi-a anunţat oficial noua candidatură la preşedinţia LPF

Dragomir şi-a anunţat oficial noua candidatură la preşedinţia LPF (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Mai concurez cel puţin pentru o legislatură. Deocamdată nu am contracandidat, dar nu mă tem de nimeni", a declarat la finalul şedinţei, Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a fost ales la 16 noiembrie 2009 în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000 şi noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici