Dragomir: Steaua e deja campioană, nu mai e nevoie de arbitri străini la meciul cu Vaslui

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că nu se mai justifică delegarea unei brigăzi de arbitri străini la meciul Steaua - FC Vaslui, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, deoarece echipa bucureşteană este deja campioană, ţinând cont de avansul de zece puncte avut în clasament.

130 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Steaua e deja campioană, nu mai e nevoie de arbitri străini la meciul cu Vaslui

Dragomir: Steaua e deja campioană, nu mai e nevoie de arbitri străini la meciul cu Vaslui (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Eu zic să nu se mai aducă arbitri străini nici pentru acest meci pentru că oricum Steaua e campioană şi nu o mai prinde nimeni. Pentru ce să plătească atâţia bani aiurea? De când a venit Deaconu nu mai e niciun scandal. Parcă au dispărut toate", a spus Dragomir.

Oficialul Ligii susţine că pentru Steaua este suficient să câştige toate partiele pe care le mai are de disputat pe teren propriu pentru a-şi adjudeca titlul. "Steaua nu cred că mai poate pierde titlul pentru că nu mai sunt etape. Numai dacă Steaua câştigă tot ce are acasă nu mai are cum să o prindă nimeni", a adăugat preşedintele LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici