Dragomir: Vizele de joc au fost anulate, Rapid trebuie să se adreseze din nou LPF

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că în urma deciziei Comisiei de Disciplină în cazul jucătorilor rapidişti Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, vizele de joc ale celor doi fotbalişti au fost anulate, oficialii giuleşteni fiind nevoiţi să se adreseze din nou ligii.

35 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Vizele de joc au fost anulate, Rapid trebuie să se adreseze din nou LPF

Dragomir: Vizele de joc au fost anulate, Rapid trebuie să se adreseze din nou LPF (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Dumitru Dragomir a precizat că, din informaţiile sale, au fost anulate vizele de joc ale celor doi fotbalişti, astfel că în situaţia în care FC Rapid doreşte să obţină din nou vize, trebuie să se adreseze comisiei abilitate din cadrul LPF: "Am înţeles că au fost anulate şi vizele celor doi jucători. Dacă cei de la Rapid vor să obţină din nou vize pentru Liga I, se va judeca la comisie. Doar comisia poate spune dacă Varga şi Bălan pot sau nu să primească vizele pe legitimaţiile de joc".

Referitor la decizia Comisiei de Disciplină a LPF a accepta memoriul depus de FC Timişoara, Dragomir a spus: "Nu vreau să comentez decizia Comisiei de Disciplină, nu am nicio opinie. Dacă a ieşit aşa cum se aştepta toată lumea, înseamnă că toată lumea cunoaşte regulamentul, pentru că eu nu am zis că FC Timişoara va câştiga cu 3-0, la masa verde, niciun moment. Îmi pare rău însă că a suferit echipa Rapid din cauza unora care au vrut să păcălească şi îmi pare rău şi de jucători, pentru că nu au putut evolua. Le transmit celor de la Rapid şi de la Sportul Studenţesc să câştige la Laussanne. Atâta tot!"

Comisia de Disciplină a LPF a decis, vineri, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată pe 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici