Dragoş Agache, medalie de argint în finala probei de 50 de metri bras la CE de nataţie

Sportivul Dragoş Agache a câştigat, sâmbătă, medalia de argint, în finala probei de 50 metri bras, la Campionatele Europene de nataţie, de la Budapesta.

17 afișări
Imaginea articolului Dragoş Agache, medalie de argint în finala probei de 50 de metri bras la CE de nataţie

Dragoş Agache, medalie de argint în finala probei de 50 de metri bras la CE de nataţie (Imagine: Aleksandar Djrovic/Mediafax Foto)

Agache a încheiat finala pe locul doi, cu timpul de 27.47 secunde, superior celor obţinute în calificări. În cea de-a doua semifinală, sportivul român a încheiat pe locul doi, cu timpul de 27.64 secunde, iar în preliminarii, în seria sa, a încheiat în 27.81 secunde. Dragoş Agache este primul sportiv român, care ajunge într-o finală europeană în proba de bras, reuşind să obţină o medalie, în premieră.

Titlul european a revenit italianului Fabio Scozzoli, care a încheiat cu timpul de 27.38 secunde.

Tot sâmbătă, Camelia Potec a ocupat locul patru în finală la 1500 de metri liber, urând să ia startul în ultima probă a sa la CE de la Budapesta, duminică, în calificări la 400 de metri liber.

Delegaţia României la CE de la Budapesta include şase sportivi la nataţie şi trei la sărituri în apă, înscrişi în mai multe probe de concurs.

Obiectivul impus la competiţia din ţara vecină este câştigarea unei medalii, care a fost îndeplinit prin argintul obţinut de Dragoş Agache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici