Dragoş Nedelcu a debutat cu ghinion, după reluarea Ligii 1. S-a accidentat grav şi urmează să facă un RMN

  • Dragoş Nedelcu a suferit o accidentare la genunchi în meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0
  • Nedelcu va face un RMN
  • CFR Cluj este lider în Liga 1, la 7 puncte distanţă de FCSB, ocupanta locul 2
173 afișări
Imaginea articolului Dragoş Nedelcu a debutat cu ghinion, după reluarea Ligii 1. S-a accidentat grav şi urmează să facă un RMN

Dragoş Nedelcu a debutat cu ghinion, după reluarea Ligii 1. S-a accidentat grav şi urmează să facă un RMN

Dragoş Nedelcu a fost folosit pe postul de fundaş în meciul pierdut de FCSB, scor 0-1, cu CFR Cluj. Mijlocaşul de 23 de ani, care nu se află printre preferaţii lui Gigi Becali, a fost unul dintre cei mai lăudaţi jucători de patronul echipei FCSB. Nedelcu a avut ghinion duminică seară. În minutele de prelungire ale partidei, a căzut pe teren, fără să aibă un contact cu un alt jucător, şi a fost scos pe targă. Nedelcu a avut dureri la genunchi şi urmează să facă un RMN. 

FCSB a pierdut primul meci, după reluarea Ligii 1. CFR Cluj a câştigat prin autogolul lui Ovidiu Popescu. Ardelenii s-au distanţat la 7 puncte de FCSB. 

Luni, 15 iunie, se joacă ultimul meci din etapa a treia din play-off. Astra - Gaz Metan Mediaş se întâlnesc la ora 20:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici