Duel românesc în primul tur al turneului WTA de la Charleston

Jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Alexandra Dulgheru vor fi adversare în primul tur al turneului WTA ce se va desfăşura la Charleston în Carolina de Sud, şi care va începe luni, dotat cu premii totale de 687.900 dolari.

2276 afișări
Imaginea articolului Duel românesc în primul tur al turneului WTA de la Charleston

Duel românesc în primul tur al turneului WTA de la Charleston

Irina Begu, 25 ani, locul 35 WTA a 13-a favorită a turneului a mai jucat o singură dată în carieră împotriva Alexandrei Dulgheru, 26 ani, locul 91 WTA, în 2014, la Campinas, în Brazilia la un turneu ITF. Begu a mers atunci mai departe după ce Alexandra Dulgheru a abandonat la scorul de 4-1 pentru adversara ei.

O a treia româncă, Patricia Maria Ţig (21 ani, locul 129 WTA), încearcă să ajungă pe tabloul principal de simplu. Ţig a dispus de britanica Laura Robson (22 ani, 504 WTA) cu 6-3, 6-3 în primul tur al calificărilor, după o oră şi 17 minute. Următoarea adversară a Patriciei va fi olandeza Lesley Kerkhove (24 ani, 194 WTA), pe care a învins-o anul acesta în calificări la Sankt-Petersburg, cu 7-6, 6-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici