Dulgheru, Niculescu, Begu, Tecău şi Mergea joacă, joi, la Australian Open

Alexandra Dulgheru la simplu, Monica Niculescu şi Irina Begu la dublu feminin şi perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer şi Florin Mergea/Rohan Bopanna la dublu masculin vor evolua, joi, în ziua a patra la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

535 afișări
Imaginea articolului Dulgheru, Niculescu, Begu, Tecău şi Mergea joacă, joi, la Australian Open

Dulgheru, Niculescu, Begu, Tecău şi Mergea joacă, joi, la Australian Open (Imagine: Paul Crock / Mediafax Foto)

Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, o va întâlni pe germana Angelique Kerber, favorită 7, în primul meci din sesiunea de seară de pe arena Margaret Court. Partida contează pentru turul al doilea la primul Grand Slam al anului.

Principalii favoriţi la dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer vor evolua în primul tur cu perechea Martin Klizan/Serghei Stahovski (Slovacia/Ucraina), în al doilea meci al zilei de pe terenul 14.

Echipa formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna, favorită 4, va juca în runda inaugurală cu perechea australiană Omar Jasika/Nick Kyrgios, în al treilea meci de pe Hisense Arena.

La dublu feminin, perechea Irina Begu/Monica Niculescu, favorită 9, va evolua în primul tur cu perechea Dominika Cibulkova/Kirsten Flipkens (Slovacia/Belgia). Meciul este al patrulea de pe terenul 5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici