Dulgheru: Victoria egalează puţin situaţia, intrăm cu alt suflu mâine

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a declarat că victoria obţinută egalează situaţia, subliniind că echipa României va intra cu alt suflu în meciurile de duminică ale întâlnirii cu echipa Canadei.

276 afișări
Imaginea articolului Dulgheru: Victoria egalează puţin situaţia, intrăm cu alt suflu mâine

Dulgheru: Victoria egalează puţin situaţia, intrăm cu alt suflu mâine (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"La nivelul ăsta nu mai există meciuri uşoare. Această victorie egalează puţin situaţia, intrăm cu alt suflu mâine. Am încercat să uit repede punctele pierdute în meci şi să câştig altele. Publicul a fost minunat, când joci pe echipe este altă energie. Fiecare meci este greu, o să joc cu Abanda, sigur cu nu va fi uşor, se poate întâmpla orice", a declarat Dulgheru la Dolce Sport.

Dulgheru a afirmat că momentul de la tragerea la sorţi, în care Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna, a fost ciudat: "Am înţeles că e o superstiţie de a ei, nu a avut nimic cu mine, dar a fost ciudat".

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel că România a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Partida a durat o oră şi 37 de minute.

În primul meci, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda (260 WTA), după două ore şi 39 de minute de joc. Begu a fost vizibil afectată în setul trei de o problemă la piciorul stâng.

Duminică sunt programate partidele Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69) şi Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Dacă Begu nu va putea evolua în meciul din ziua a doua a întâlnirii, ea va fi înlocuită de Andreea Mitu, locul 104 WTA.

Învingătoarea din partida Canada-România va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici