Dumitru Costin şi Marius Stan vor contesta în instanţă decizia Comitetului Executiv al FRF

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Dumitru Costin, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că va contesta în instanţă, împreună cu preşedintele grupării Oţelul Galaţi decizia Comitetului Executiv, conform căreia FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor continua în Liga I.

275 afișări
Imaginea articolului Dumitru Costin şi Marius Stan vor contesta în instanţă decizia Comitetului Executiv al FRF

Dumitru Costin şi Marius Stan vor contesta în instanţă decizia Comitetului Executiv al FRF (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit lui Costin, preşedintele grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a prezentat membrilor Comitetului Executiv opinia a 14 reprezentanţi din prima ligă care doreau să se ţină cont de manualul de licenţiere.

"Eu am votat împotriva menţinerii în prima ligă a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, pentru că trebuie respectate aceleaşi principii şi aceleaşi reguli pentru toată lumea. Deşi Marius Stan a prezentat opinia a 14 cluburi din Liga I care doreau să se ţină cont în continuare de manualul de licenţiere, s-a pus în mişcare maşinăria de vot, ceea ce a condus la acest abuz. În conformitate cu statutul Federaţiei Române de Fotbal, am decis împreună cu domnul Marius Stan să contestăm în instanţă această hotărâre. Avem acest drept pe care îl vom exercita", a declarat Costin.

FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, echipe care nu au primit licenţa pentru primul eşalon, vor evolua în Liga I în sezonul viitor, s-a stabilit, luni, în şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele AFAN, Dumitru Costin, membru C.Ex.

"Azi s-a votat în Comitetul Executiv ca FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor să joace în sezonul viitor în Liga I. Dumitru Dragomir (n.r. - preşedintele LPF) a propus la rubrica diverse să se voteze pentru ca în următorii trei ani să nu se mai ţină cont de manulalul de licenţiere şi pentru rămânerea în Liga I a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa. S-a aprobat, cu 9 voturi pentru, 2 abţineri şi 2 împotrivă. Eu şi domnul Marius Stan (n.r. - preşedintele clubului Oţelul Galaţi) am fost împotrivă", a declarat Dumitru Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici