Dumitru Dragomir, despre penalty-ul neacordat echipei FCSB: În Liga 1 s-ar fi vorbit tot anul

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat, joi, că o fază precum cea în care FCSB nu a primit penalty pentru henţ în meciul cu Hapoel Beer Sheva ar fi stârnit comentarii şi controverse pentru mult timp, dacă ar fi avut loc în Liga 1.

514 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir, despre penalty-ul neacordat echipei FCSB: În Liga 1 s-ar fi vorbit tot anul

Dumitru Dragomir, despre penalty-ul neacordat echipei FCSB: În Liga 1 s-ar fi vorbit tot anul

"Au greşit toţi arbitrii. Trebuia, cel puţin, tuşierul să vadă, dar nu a văzut. Îi dădea şi roşu (n.r. jucătorului echipei Hapoel Beer Sheva), era normal, pentru că a scos-o cu mâna din poarta. Tot anul. Din hoţ nu îl scoteam. Aşa suntem noi românii, fraţilor", a spus Dragomir, la Pro-X.

Dumitru Dragomir s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei pregătite de Nicolae Dică: "Când se fac aceste schimburi, din duminică în duminică, nici jocul nu se leagă. Nu am văzut Steaua de mult jucând aşa de slab. Aveau ăia trei viteze în plus".

Fostul conducător al LPF s-a referit şi la perioada traversată de atacantul Denis Alibec, care a părăsit terenul în lacrimi, când a fost înlocuit de Harlem Gnohere: "A fost huiduit de galerie şi el este un tip sensibil. Cât este de golănaş în faţa ziariştilor, atât este de sensibil. Nu a avut nici reuşite şi toate mingile pe care le-a primit, ori i le-au dat prea tare, ori le-a preluat greşit".

FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, şi şi-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici