Dumitru Dragomir: Dică să fie băiat deştept şi să continue, să îi ia banii lui Becali

Nicolae Dică se află într-o situaţie complicată la FCSB. Rezultatele şi jocul nu sunt cele mai bune, dar Dumitru Dragomir consideră că antrenorul nu este vinovat. Totul se întâmplă din cauza lui Gigi Becali, pentru că el decide totul la echipă.

212 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Dică să fie băiat deştept şi să continue, să îi ia banii lui Becali

Dumitru Dragomir: Dică să fie băiat deştept şi să continue, să îi ia banii lui Becali

Chiar dacă se menţine pe locul 1 în Liga 1 Betano, FCSB nu trece prin cel mai bun moment. Deşi Dică are postul asigurat, după cum precizează Becali, Dragomir este de părere că motivul păstrării antrenorului este unul ascuns. Dică este controlat de patron şi, astfel, Gigi decide tot ce mişcă la echipă.

"Nu vorbiţi de antrenorul Dică. Antrenorul principal e altcineva. Dică este executantul secund. Nu are nicio influenţă asupra jocului. Aia e jucăria lui Becali, face ce vrea cu ea”, a declarat Dragomir pentru GSP.

Fostul şef de la LPF are un sfat pentru Dică. Îi sugerează să nu-şi dea demisia şi să-i ia banii lui Becali.

”Dică să fie băiat deştept şi să continue, să îi ia banii. Nu are vreun contract beton, aşa cum a avut Edi Iordănescu la CFR", a încheiat acesta.

FCSB conduce clasamentul Ligii 1 Betano după 11 etape, cu 21 de puncte, cu unul mai multe decât următoarea clasată, CFR Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici