Dumitru Dragomir, după decizia de achitare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: Nu poţi să te duci la puşcărie nevinovat. Mi-au făcut trei procese, numai înscenari

Dumitru Dragomir spune că a trăit intens decizia dată de Curtea de Apel, care l-a scăpat de condamnare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Fostul preşedinte LPF se consideră nevinovat în totalitate.

230 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir, după decizia de achitare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: Nu poţi să te duci la puşcărie nevinovat. Mi-au făcut trei procese, numai înscenari

Dumitru Dragomir, :Nu poţi să te duci la puşcărie nevinovat. Mi-au făcut trei procese, numai înscenari

Curtea de Apel a răsturnat decizia dată de Tribunalul Bucureşti, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Magistraţii au decis că Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu n-au comis abuz în serviciu, motiv pentru care au fost achitaţi, deşi Tribunalul Bucureşti în condamnase la închisoare cu suspendare. În plus, Adrian Mititelu nu va mai primi despăgubirile de 240 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir consideră că s-a făcut dreptate şi se consideră nevinovat. Fostul preşedinte LPF a izbucnit în lacrimi în momentul în care a comentat decizia dată de judecătorii de la Curtea de Apel.

”S-au schimbat multe în ţară. Staţi să îmi trag lacrimile. Nu poţi să te duci la puşcărie, domne', nevinovat. Mi-au făcut trei procese, numai înscenari. Am votat democratic, cum să îmi dai puşcărie şi bani de plătit pentru asta? Eram sigur că, dacă sunt nevinovat, nu mă pot duce la puşcărie. Cum să existe un asemenea prejudiciu, în condiţiile în care niciun contract al jucătorilor nu era înregistrat în contabilitate?! Este imposibil să plăteşti pe aşa ceva. Sunt în trei procese în care nu am nicio legătură cu vinovăţia.

N-am dormit un minut, am tensiune 22 cu 12. Cum să nu stai în tensiune? Oricât ai fi de tare. Când vezi că vine un procuror şi cere 10 ani fără să faci nimic. Ce ţară este asta? Ce judecatoare e aia care mi-a dat 7 ani fără să fiu implicat în ceva? Numai la asta stau şi mă gândesc noaptea. Sunt alb tot. Simt că mor zilnic. Dar mă ţin tare, fiindca mă simt nevinovat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici