Dunărea Brăila-Alavarium, scor 40-21, în manşa tur din Cupa EHF la handbal

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia portugheză Alavarium Love Tiles, cu scorul de 40-21 (20-13), în manşa tur din turul trei al Cupei EHF.

80 afișări
Imaginea articolului Dunărea Brăila-Alavarium, scor 40-21, în manşa tur din Cupa EHF la handbal

Dunărea Brăila-Alavarium, scor 40-21, în manşa tur din Cupa EHF la handbal

Partida retur se va juca tot pe terenul echipei brăilene, duminică, de la ora 11.00, formaţia portugheză acceptând să dispute ambele manşe în deplasare.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale Cupei EHF.

Tot în turul trei joacă şi Corona Braşov, cu Iuventa Michalovce, returul fiind programat de asemenea duminică. În tur, în urmă cu o săptămână, Corona Braşov a câştigat, în deplasare, cu 31-28.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici