După finala Ligii, Real Madrid îi va prelungi contractul lui Cristiano Ronaldo pentru încă 3 sezoane

Cristiano Ronaldo, portughezul în vârstă de 32 de ani de la Real Madrid, a anunţat, joi, că îşi va prelungi, săptămâna viitoare, contractul cu Real pentru încă trei sezoane, fiindcă doreşte să se retragă din fotbal de pe Santiago Bernabeu, conform AS.

2223 afișări
Imaginea articolului După finala Ligii, Real Madrid îi va prelungi contractul lui Cristiano Ronaldo pentru încă 3 sezoane

După finala Ligii, Real Madrid îi va prelungi contractul lui Cristiano Ronaldo pentru încă 3 sezoane (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Astfel, după semnarea noii înţelegeri, contractul lui Ronaldo cu Real Madrid se va întinde până în anul 2021. Jurnaliştii spanioli notează faptul că acesta va fi semnat imediat după finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, care va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 21:45, pe stadionul San Siro din Milano.

Discuţiile între agentul jucătorului, Jorge Mendes, şi reprezentanţii clubului madrilen privind reînoirea contractului au început în luna februarie, iar acesta va expira când Cristiano Ronaldo va împlini 36 de ani.

"Sunt foarte fericit şi vreau să rămân la Real Madrid pentru că nu văd un alt club mai bun decât acesta. Real Madrid este cel mai bun club din lume", a spus Cristiano Ronaldo.

Ronaldo se află la a doua prelungire de contract cu Real Madrid, club la care a ajuns în vara anului 2009. Atunci, Florentino Perez a plătit în schimbul serviciilor portughezului 94 de milioane de euro celor de la Manchester United. De atunci şi până în prezent, mijlocaşul de 31 de ani a înscris 364 de goluri şi a oferit 115 pase decisive în 347 de meciuri.

"Când te afli în top, vrei să rămâi acolo, iar Real Madrid este un club de top în fotbalul european", a conchis Ronaldo.

Presa din Italia şi Anglia a speculat în nenumărate rânduri că 2016 va fi anul în care Ronaldo se va despărţi de Real Madrid. Jurnaliştii au scris că portughezul ar avea oferte de la Manchester United sau PSG.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici