După Juventus, încă un nume mare din fotbal va lipsi din jocul FIFA

  • AS Roma nu va fi inclusă în FIFA 21
  • Numele, echipamentele şi stadionul vor fi unele complet diferite în joc
  • Nici Juventus nu este inclusă în joc de EA Sports
1185 afișări
Imaginea articolului  După Juventus, încă un nume mare din fotbal va lipsi din jocul FIFA

După Juventus, încă un nume mare din fotbal va lipsi din jocul FIFA

După Juventus, nici AS Roma nu va mai face parte din FIFA 21. Oficialii de la EA Sports au anunţat că gruparea din capitala Italiei a încheiat parteneriatul pentru jocul FIFA.

Astfel, AS Roma va fi înlocuită în toate modurile de joc (Kick Off, Career Mode, Ultimate Team şi VOLTA) de „Roma FC”, o echipă care va avea aceiaşi jucători ca AS Roma, aceleaşi culori, dar stema, echipamentele şi stadionul create în joc.

Roma nu e prima echipă din Serie A care nu mai mai colaborează cu EA Sports. Juventus a încheiat anul trecut un contract cu Konami prin care Pro Evolution Soccer a căpătat exclusivitate asupra brandului Juventus. Astfel, „Bătrâna doamnă” a fost înlocuită în FIFA de Piemonte Calcio, o altă echipă inventată de cei de la EA.

În schimb, rivalii din Milan, Inter şi AC Milan, au semnat o nouă înţelegere cu EA Sports pentru exclusivitate.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici