După Ronaldo, Juventus se pregăteşte să tranfere încă un jucător important

După ce au dat lovitura verii pe piaţa transferurilor cu aducerea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, cei de la Juventus vor să îl aducă la Torino pe Diego Godin, fundaşul lui Atletico Madrid, care a avut evoluţii impresionante la acest Campionat Mondial.

1574 afișări
Imaginea articolului După Ronaldo, Juventus se pregăteşte să tranfere încă un jucător important

Foto: hepta

Conform spaniolilor de la AS.com, şefii campioanei Italiei negociază cu Diego Godin, în prezent la Atletico Madrid. Fundaşul de 32 de ani are ”pe masă” un contract pe trei sezoane, cu un salariu de 4.5 milioane de euro pe sezon. Pentru a-l aduce pe fundaşul uruguayan în Italia, şefii grupării torineze sunt nevoiţi să scoată din buzunar 20 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere din actualul contract al lui Godin cu Atletico Madrid.

Diego Godin îmbracă tricoul lui Atletico Madrid din 2010, timp în care a cucerit două trofee Europa League , un titlu de campion, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei.

Ar fi al şaptelea transfer al lui Juventus din această vară, după Emre Can, Giangicomo Magnani, Andrea Favilli, Mattia Perin, Joao Cancelo şi Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici