Dusan Djokici, amendat cu 25% din valoarea contractului

Preşedintele clubului Astra Ploieşti, Marcel Iancu, a anunţat, joi, că atacantul sârb Dusan Djokici a fost amendat cu 25 la sută din valoarea contractului, după ce a fost suspendat două etape pentru eliminarea din meciul cu Ceahlăul, din etapa a XII-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Dusan Djokici, amendat cu 25% din valoarea contractului

Dusan Djokici, amendat cu 25% din valoarea contractului

"Nu a comentat, şi-a asumat greşeala şi a spus că vrea să-şi ia revanşa faţă de colegi şi conducere în teren'', a spus Iancu.

Miercuri, 4 noiembrie, Comisia de Disciplină a decis suspendarea pentru două etape a jucătorului Dusan Djokici, care a primit şi o amendă de 1.000 de lei, pentru că a fost eliminat în meciul cu Ceahlăul.

Marcel Iancu a menţionat că Astra Ploieşti va face apel la sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină împotriva lui Liviu Ganea, care a primit, tot pe 4 noiembrie, trei etape de suspendare şi o penalitate financiară de 2.000 de lei, pentru că l-a lovit pe fotbalistul Liviu Cebotaru, de la Ceahlăul, în meciul dintre cele două echipe.

Pe de altă parte, antrenorul echipei Astra, italianul Nicolo Napoli a declarat că poarta echipei va fi apărată în meciul cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, de Bogdan Miron, care, dacă va avea o prestaţie bună, "va fi titular până la finalul sezonului".

Capitanul Astrei, Gheorghe Rohat, nu se teme de meciul cu Dinamo: "Dacă am trecut de Poli, în Cupă, de Rapid şi Craiova, în campionat, de ce nu am face acelaşi lucru şi cu Dinamo? La ultimul meci contra lor, când jucam la Urziceni, am făcut egal si eu am fost cel care le-a dat gol. Când joci cu Dinamo, cu Steaua, simţi că eşti fotbalist, iar cea mai mare satisfactie este atunci cand baţi echipele mari!".

Partida Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti va avea loc pe 25 noiembrie, la ora 20.15, la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici