Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Cel mai probabil, Diego Fabbrini o să revină în iarnă

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a anunţat că sunt şanse foarte mari ca perioada de recuperare a mijocaşului Diego Fabbrini (29 de ani) să se prelungească. Accidentat în urmă cu câteva săptămâni, italianul mai are nevoie de timp până o să fie la capacitate maximă.

124 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Cel mai probabil, Diego Fabbrini o să revină în iarnă

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Cel mai probabil, Diego Fabbrini o să revină în iarnă

Ultimul meci al lui Fabbrini la Dinamo a fost bifat la sfârşitul lunii septembrie, într-un meci cu Astra la Giurgiu. Accidenatarea suferită de fotbalist este, se pare, mai gravă decât se aştepta stafful medical al bucureştenilor. “Fabbrini este accidentat. Nu sunt doctor ca să ştiu exact când revine. Dar cel mai probabil la iarnă.”, a declarat Dusan Uhrin pentru site-ul fanatik.ro.

Fabbrini a venit în România în septembrie 2018, la FC Botoşani, şi a fost unul dintre cei mai buni jucători în sezonul trecut. Deşi oficialii clubului i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului, acesta a ales să plece în Bulgaria, CSKA Sofia, pe un contract mult mai avantajos din punct de vedere financiar. Aventura în ţara vecină s-a încheiat repede, iar Fabbrini a revenit în Liga 1, unde a semnat cu Dinamo în august.

Diego Fabbrini a strâns patru meciuri în tricoul lui Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici