Dušan Uhrin, desemnat antrenorul etapei în Liga 1. Cum arată echipa ideală

  • Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat vineri cel mai bun unsprezece al rundei a 6-a a play-out-ului şi play-off-ului Ligii 1, în viziunea proprie.
  • Cei mai mulţi componenţi ai echipei ideale îi dă UTA Arad, care a câştigat deplasarea de la Astra Giurgiu.
161 afișări
Imaginea articolului Dušan Uhrin, desemnat antrenorul etapei în Liga 1. Cum arată echipa ideală

FOTO: Dušan Uhrin

Antrenorul etapei este desemnat Dušan Uhrin, acesta ducând pe Dinamo, cu cea de a treia victorie consecutivă, în afara zonei periculoase a clasamentului.

FCSB şi CFR sunt cele două echipe care dau câte doi jucători în echipa ideală, în timp ce Universitatea Craiova nu are nici un reprezentant.

Echipa ideală a etapei a 6-a din play-off şi play-out

Portar

  • Florin Iacob (UTA / 27 de ani) - A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.

Fundaşi

  • Erico da Silva (UTA / 31 de ani) - A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.
  • Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Actualul căpitan al covăsnenilor are un an 2021 formidabil, cu patru goluri marcate dintre care două în play-off.
  • Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - Pentru a doua rundă la rând, puternicul fundaş clujean s-a remarcat şi în defensivă, unde a deviat decisiv pentru golul înscris de Itu.

Mijlocaşi

  • Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - Bucureştenii au bifat al treilea succes la rând, un rol important avându-l căpitanul roş-albilor, care a contribuit decisiv în fiecare dintre aceste meciuri.
  • Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) - A avut o nouă prestaţie consistentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
  • Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - Revenit printre titulari după accidentare, şi-a făcut din plin simţită prezenţa în teren, reuşind să scoată două penalty-uri.
  • Olimpiu Moruţan (FCSB / 22 de ani - FOTO) - A transformat ambele penalty-uri primite de roş-albaştri. Cifre sale în ediţia curentă: 8 goluri, 11 pase decisive şi un penalty scos în 31 de apariţii.

Atacanţi

  • David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.
  • Cephas Malele (FC Argeş / 27 dea ani) - Vârful piteştenilor scrie istorie în Liga 1! A înscris pentru a 18-a oară, o performanţă realizată în sezonul de debut de către străinii prezenţi de-a lungul timpului în campionatul României doar de Sulejman Demollari în ediţia 1991/1992!
  • Cătălin Itu (CFR Cluj / 21 de ani) - A înscris singurul gol al meciului de la Clinceni, reuşită care o menţine pe CFR în fruntea clasamentului.

Antrenorul etapei

  • Dušan Uhrin (Dinamo / 53 de ani) - Le-a redat încrederea jucătorilor dinamovişti, care au regăsit drumul spre victorie. Astfel, conduşi excelent de pe bancă, gruparea roş-albă a bifat trei succese la rând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici