Dusan Vlahovic, cel mai scump transfer al iernii în fotbal. Ce tricou va purta

Atacantul Dusan Vlahovic (22 de ani), calificat cu naţionala Serbiei la CUpa Mondială din Qatar 2022, a semnat cu Juventus Torino, aflată pe locul 5 în Serie A.

333 afișări
Imaginea articolului Dusan Vlahovic, cel mai scump transfer al iernii în fotbal. Ce tricou va purta

Vlahovic, astăzi, la vizita medicallă

Torinezii le-au plătit celor de la Fiorentina suma de 70 de milioane de euro. Sârbul va avea un salariu de 7 milioane de euro pe sezon.

În ultimul sezon şi jumătate, Dusan Vlahovic a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Serie A.

Stagiunea trecută, noul atacant al lui Juve a punctat de 21 de ori în cele 37 de meciuri jucate, în timp ce în actuala stagiune a reuşit să marcheze 17 goluri în doar 21 de partide.

Dusan Vlahovic devine cel mai scump fotbalist cumpărat în această perioadă de mercato, capitol la care îl devansează pe Ferran Torres, adus de Barcelona de la Manchester City pentru 55 de milioane de euro.

Vlahovic a fost prezentat la „Bătrâna Doamnă” şi va purta tricoul cu numărul 7, cel deţinut în trecut de portughezul Cristiano Ronaldo.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici