E oficial. Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor: Am făcut un control la genunchi şi am înţeles că trebuie să mă retrag

Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) a fost forţată, de accidentarea suferită miercuri, 30 octombrie la genunchi, în meciul cu jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova, să renunţe la a doua partidă din cadrul Grupei Mov de la Turneul Campioanelor.

620 afișări
Imaginea articolului E oficial. Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor: Am făcut un control la genunchi şi am înţeles că trebuie să mă retrag

E oficial. Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor: Am făcut un control la genunchi şi am înţeles că trebuie să mă retrag

Sportiva din Canda de origine română a sperat până în ultima clipă că va putea juca şi vineri, 1 noiembrie, în ultimul meci din grupe la competiţia de la Shenzhen. Rezultatul investigaţiilor făcute la genunchi nu au fost cele mai bune.

„Am făcut un control la genunchi după al doilea meci. După ce am primit rezultatul, am înţeles că trebuie să mă retrag din turneu", a spus Andreescu, citată de WTA Insider.

În locul Biancăi va evolua Sofia Kenin. Numărul 12 mondial o va înfrunta vineri, 1 noiembrie, de la ora 12:30, pe Elina Svitolina, prima sportivă care s-a calificat în semifinale, din Grupa Mov.

Statistica meciurilor dintre Sofia Kenin şi Elina Svitolina este de 2-2. Toate cele patru meciuri au avut loc în acest sezon, pe hard. Elina a obţinut prima victorie, la Indian Wells. Kenin s-a impus la Toronto şi Cincinnati, iar Svitolina a ieşit din nou învingătoare la Beijing.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici