E oficial: Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat. Primăria Constanţa va sprijini noua echipă

  • Echipele de fotbal Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat în mod oficial.
  • Anunţul a fost făcut luni în cadrul unei conferinţe de presă.
  • Primăria Constanţa a anunţat că va sprijini noua echipă.
1274 afișări
Imaginea articolului E oficial: Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat. Primăria Constanţa va sprijini noua echipă

E oficial: Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat

Echipa lui Gică Hagi, Viitorul, şi formaţia condusă de Ciprian Marica, Farul Constanţa, au fuzionat. Noua echipă se numeşte Farul şi va juca în prima Ligă.

„Împreună suntem mai puternici! Farul Constanţa, o singură echipă, un singur brand, o singură iubire”, au anunţat reprezentanţii celor două cluburi constănţene.

Primăria Constanţa va sprijini noua echipă, au anunţat autorităţile locale.

„În aceeaşi măsură, vreau să mulţumesc Viitorului Constanţa pentru tot ceea ce a realizat în fotbalul românesc şi pentru că a pornit pe acest nou drum alături de toţi constănţenii. Sunt în totalitate alături de acest nou proiect şi vă asigur că, de acum înainte, vor urma multe veşti bune pentru Farul şi pentru întreg sportul constănţean. Acesta este doar începutul. Aveţi încredere”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Constanţă, Vergil Chiţac.

Farul Constanţa îşi propune să devină o forţă a fotbalului din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici