Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara câştigă primul meci la Jocurile Europene

Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare, ce se desfăşoară în această perioadă în Polonia, la Lodz, a câştigat primul meci din grupa B, contra reprezentantei Ucrainei.

145 afișări
Imaginea articolului Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara câştigă primul meci la Jocurile Europene

Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara câştigă primul meci la Jocurile Europene

Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare ce se desfăşoară în această perioadă în Polonia, la Lodz, a câştigat primul meci din grupa B, contra reprezentantei Ucrainei (State University of Economics and Trade), formată din jucători din primele ligi ale Ucrainei.

La pauză, scorul a fost 1-0, datorită golului marcat de Marco Giuricici. În repriza secundă, Vasilică Bizău a majorat diferenţa, ucrainienii marcând în ultimul minut din lovitură liberă.

Sâmbătă, echipa Universităţii de Vest va juca al doilea şi ultimul meci din grupă, cu echipa Universităţii din Tubingen, Germania.

Din grupă se califică în sferturile de finală ale competiţiei primele două clasate. La competiţie participă 15 echipe, repartizate în trei grupe de câte patru echipe şi o grupă de trei, în care evoluează şi UVT.

Duminică va fi zi de pauză competiţională, luni urmând a se desfăşura fazele eliminatorii, la care echipa UVT va participa în condiţiile obţinerii unui rezultat bun în meciul împotriva echipei Universităţii din Tubingen.

„Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara reprezintă pentru prima dată România la Jocurile Europene Universitare, o competiţie la care suntem mândri să ne aflăm. După prima victorie, obţinută ieri, întâlnirea de astăzi va fi decisivă pentru calificarea în sferturile de finală. Le dorim sportivilor din echipa UVT să fie pe fază şi să marcheze decisiv!”, a spus rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici