Echipa de fotbal din Câmpulung Muscel, „pe butuci din cauza incompetenţei şefilor”. Elena Lasconi anunţă că nu vor primi bani de la Primărie

  • Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunţă că echipa de fotbal din localitate nu va primi bani de la Primărie.
  • Edilul susţine că cei care au grijă de club nu au solicitat finanţare încă de anul trecut.
776 afișări
Imaginea articolului Echipa de fotbal din Câmpulung Muscel, „pe butuci din cauza incompetenţei şefilor”. Elena Lasconi anunţă că nu vor primi bani de la Primărie

FOTO: Facebook Elena Lasconi Câmpulung Muscel

Primarul Elena Lasconi îi acuză pe şefii clubului de fotbal de incompetenţă, informează ZF.

„Echipa de fotbal pe butuci din cauza incompetenţei şefilor Academiei Muscelul Câmpulung, pe principiul Peştele de la cap se împute. Sorin Măţăoanu, preşedintele Academiei Muscelul a venit ieri, în ultima zi de dezbatere a bugetului, să ceară bani pentru echipa de fotbal. La prima vedere, nimic ieşit din comun. Strigător la cer este faptul că lucrul acesta trebuia să-l facă în urmă cu un an. De ce? Pentru că sezonul 2020-2021 a început în luna August 2020 şi banii se alocă pentru organizaţii care nu aparţin de Primărie înainte ca sezonul să înceapă. Măţăoanu ştia foarte bine asta, însă nu a făcut niciun demers. Lene sau incompetenţă, sau ambele. Acum, s-a trezit că are de plătit nişte bani şi s-a gândit ori că la Câmpulung se încalcă legea, ori că prin Primărie umblă câinii cu colacii în coadă”, a anunţat primarul Lasconi pe Facebook.

Elena Lasconi mai spune că echipa ar putea primi bani doar la toamnă.

„Eu mă ţin de cuvânt! Acesta este primul buget în mandatul meu. Am alocat bani pentru sport, însă aceştia se alocă pentru sezonul 2021-2022 începând cu August anul acesta. Aşa că, dacă cineva se face vinovat de faptul că echipa de fotbal nu se poate înscrie în campionat, acesta este Măţăoanu”, a precizat primarul oraşului Câmpulung Muscel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici