Echipa de handbal CSM Ploieşti a intrat în grevă. ”Nu avem bani pentru mâncare, nu avem bani pentru motorină”

CSM Ploieşti, echipă care va reprezenta România în viitoarea ediţie a Cupei EHF, se confruntă cu probleme delicate în această perioadă. Handbalistele sunt neplătite mai bine de două luni, astfel că au decis să protesteze şi au intrat în grevă, informează ProSport.

501 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal CSM Ploieşti a intrat în grevă. ”Nu avem bani pentru mâncare, nu avem bani pentru motorină”

Situaţie dramatică la CSM Ploieşti. ”Nu avem bani pentru mâncare, nu avem bani pentru motorină” (Imagine Bogdan Danescu / Mediafax Foto)

Elevele croatului Neven Hrupec nu au efectuat antrenamentul din această dimineaţă, la fel urmând să stea lucrurile şi după-amiază, informează site-ul oficial al clubului. Situaţia de la Ploieşti ar putea afecta şi procesul de pregătire al echipei naţionale, în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Rio, scrie ProSport.

Federaţia Română de Handbal a trimis o solicitare echipei CSM Ploieşti pentru două meciuri de pregătire în compania primei reprezentative, pentru sfârşitul acestei săptămâni, însă gruparea prahoveană nu poate oferi încă un răspuns.

Atât jucătoarele, cât şi staff-ul tehnic au vorbit deschis despre situaţia actuală a echipei de handbal:

Mihaela Tivadar (căpitanul echipei): „Este o situaţie dificilă, am ajuns într-un punct în care pur şi simplu nu se mai poate pentru că suntem neplătite de două luni şi jumătate. Am început, de două săptămâni, perioada de pregătire, o perioadă foarte importantă pentru noi, şi nu avem condiţiile necesare, nu avem vitaminizare, nu avem recuperare şi probabil la un moment dat vom fi trase la răspundere pentru că nu vor fi rezultate. Probabil că lumea se gândeşte că e foarte simplu să faci sport, iei o minge şi o baţi. Dar nu e chiar aşa.”

Citeşte continuarea pe ProSport

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici