Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti se desparte de doi jucători

Situaţia la CSM Bucureşti nu este deloc roză în această perioadă, sunt probleme serioase de ordin financiar, dar şi anumite conflicte interne. Dacă la handbal feminin lucrurile sunt lămurite în mare mare din punct de vedere al lotului, în schimb, la masculin situaţia este încă neclară.

212 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti se desparte de doi jucători

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti se desparte de doi jucători

Nu se ştie nici azi cine este antrenor după ce Paulo Pereira a demisionat, iar lista la capitolul transferuri este subţire, a fost adus doar Bogdan Criciotoiu, pentru că Octavian Bizău şi Mihai Becheru revin la club după ce au fost împrumutaţi la Steaua. CSM Bucureşti a ratat transferurile lui Nikola Crnoglavac, ajuns între timp la CSM Bacău şi Marin Vergar, după ce bugetul echipei a fost tăiat cu 30%. Iar lista plecărilor de la echipă devine din ce în ce mai mare. După Daniel Bera (Minaur Baia Mare), Ramon Şomlea (Poli Timişoara), Aleksander Tioumentsev, Faruk Vrazalic, Ionuţ Ciobanu (Minaur Baia Mare), Leonardo Felipe Sampaio Santos, clubul a anunţat că s-a despărţit de alţi doi jucători importanţi, este vorba despre Alexandro Pozzer şi Sajad Esteki, „care din viitorul sezon au acceptat noi provocări”.

Cum despre transferuri sunt şanse reduse să se mai efectueze în această perioadă, CSM Bucureşti îşi va completa lotul, foarte probabil, cu jucători De la echipa de Juniori 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici