Echipa de handbal masculin Dinamo va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor

Dinamo Bucureşti a fost introdusă de Federaţia Europeană de Handbal în prima urnă valorică pentru tragerea la sorţi din 27 iunie, de la Viena, a grupelor C şi D ale Ligii Campionilor la masculin. Reprezentanta României va fi în aceeaşi urnă cu Savehof (Suedia).

112 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal masculin Dinamo va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor

Echipa de handbal masculin Dinamo va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor

Distribuţia echipelor în urne valorice indică faptul că Dinamo a luptat cu Elverum (Norvegia) pentru a prinde un loc în Grupele valorice A şi B. În cele din urmă, Comitetul Executiv al EHF a votat pentru campioana Norvegiei.

Aşadar, Dinamo va fi pe linia 1 a grilei la formarea grupelor, alături de Savehof. În urna 2 au fost incluse Chekhovskie (Rusia) şi Tatran Presov (Slovacia), în urna 3 – Kadetten (Elveţia), Cocks (Finlanda), în urna 4 – Rabotnik (Macedonia de Nord), Kristianstad (Suedia), în urna 5 – Bidasoa (Spania), Wisla Plock (Polonia), în urna 6 – GOG (Danemarca), Sporting (Portugalia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici