Echipa de liga a patra GFA Rumilly-Vallières s-a calificat în semifinala Cupei Franţei

GFA Rumilly-Vallières (GFA74), echipă din liga a 4-a franceză (National 2, Grupa C), s-a calificat marţi seara în semifinala Cupei Franţei, învingând în sferturile de finală, cu 2-0, echipa de ligă secundă Tolouse.

266 afișări
Imaginea articolului Echipa de liga a patra GFA Rumilly-Vallières s-a calificat în semifinala Cupei Franţei

Sursa foto: profimedia

„Pe hârtie, nu sunt mai buni decât noi”, a spus antrenorul lui GFA74, Fatsah Amghar, înainte de meci, conform publicaţiei francefootball.fr.

Cuvinte dovedite în teren, savoiarzii, al căror club a fost înfiinţat în urmă cu trei ani, realizând cea mai mare performanţă din scurta istorie a echipei de amatori, prin calificarea în semifinalele Cupei Franţei, unde vor putea întâlni chiar pe campioana Ligue 1, PSG.

Lotul lui Tolouse a fost afectat de câteva cazuri de Covid-19, antrenorul Patrice Garande fiind nevoit să joace cu câţiva componenţi ai echipei de tineret.

După golul marcat de gazde, în minutul 17, de Guillaud, savoiarzii s-au apărat excelent, Tolouse având doar două ocazii mai importante de a marca.

A doua reuşită a gazdelor a fost un autogol al căpitanului lui Tolouse, Rouault.

Alături de GFA Rumilly-Vallières s-a mai calificat în semifinală şi Montpellier, care a învins, tot marţi seara, o altă echipă de liga a 4-a, Canet Roussillon, care a condus cu 1-0, dar a fost învinsă în cele din urmă, cu 2-1.

Celelalte două semifinaliste urmează a fi stabilite în urma desfăşurării meciurilor Lyon – Monaco şi PSG – Angers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici