Echipa feminină a Barcelonei a câştigat Liga Campionilor la fotbal

  • Echipa feminină de fotbal feminin a clubului Barcelona a devenit duminică seara câştigătoarea Ligii Campionilor la fotbal.
  • A fost 4-0 în finala cu Chelsea Londra.
  • Catalanele au bifat o premieră, fiind prima echipă spaniolă care câştigă trofeul.
46 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină a Barcelonei a câştigat Liga Campionilor la fotbal

Fetele victorioase

Barcelona a mai fost calificată în finala din 2019, când a fost învinsă cu 4-1 de Lyon.

Finala s-a jucat pe stadionul Gamla Ullevi din Göteborg, Suedia, prima reuşită a serii fiind autogolul lui Melanie Leupolz, în secunda 33 a jocului.

Celelalte trei goluri le-au aparţinut lui Alexia Putelas (2-0, min. 14), Aintana Bonmati (3-0. min. 21) şi lui Caroline Hansen (4-0, min. 36).

În ciuda unui joc mai energic şi mai animat în a doua jumătate, Chelsea nu a avut nici o şansă pentru o eventuală remontada.

Barcelona a devenit astfel primul club care a obţinut titlul în Liga Campionilor atât la masculin, cât şi la feminin, iar scorul din această finală a consemnat cea mai mare diferenţă de goluri dintr-o finală feminină de Liga Campionilor.

A fost prima finală a Ligii Campionilor pentru Chelsea, care ar fi putut completa vitrina cu trofee a clubului cu al treilea titlu în acest sezon, după campionat şi Cupa Ligii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici