Echipa lui Djokovic foloseşte din nou trucul cu sticla pentru a-i transmite un mesaj ascuns

Novak Djokovic a atras atenţia la Australian Open după ce echipa sa i-a înmânat un bilet pe o sticlă în timpul meciului cu Andrey Rublev. Sârbul a provocat dispute la începutul turneului, când un membru al echipei sale a fost surprins ataşând un bilet la o sticlă cu băutură pe care i-a dat-o lui Djokovic.

3464 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Djokovic foloseşte din nou trucul cu sticla pentru a-i transmite un mesaj ascuns

Echipa lui Djokovic foloseşte din nou trucul cu sticla pentru a-i transmite un mesaj ascuns

Clipul a devenit imediat viral pe reţelele de socializare, deşi este în conformitate cu regulile turneului din acest an ca jucătorii să primească sfaturi pe teren. Regulamentul Grand Slam-ului din 2023 prevede următoarele: „În 2023, o şedinţă de coaching în afara terenului poate fi efectuată la toate turneele de Grand Slam".

Iar Djokovic pare să se folosească de noua regulă în avantajul său la Australian Open 2023. După doar trei game-uri din meciul său din sferturile de finală împotriva lui Rublev, echipa sa i-a transmis din nou sârbului un bilet misterios, ataşându-l de o sticlă de băutură.

Noile reguli în vigoare pentru acest an prevăd că jucătorilor le este permisă comunicarea verbală cu echipa lor, atât timp cât se află pe aceeaşi parte a terenului, iar în cazul în care se află la distanţă, se vor folosi semnele. Mesajul de pe o sticlă a atras atenţia echipei de comentatori de la Eurosport, Chris Bradnam glumind pe seama secretomaniei sârbului.

"Ce mesaj transmit ei?" a spus Bradnam. "Lichidele. Dacă îl vor ajuta pe Novak Djokovic şi l-ar îmbutelia pentru vânzare, ar face o avere".

Soţia lui Djokovic, Jelena Djokovic, a reacţionat indignată pe reţelele de socializare în noiembrie, după ce un videoclip în care echipa sa amesteca o băutură în timpul Mastersului de la Paris şi încerca să se ascundă de cineva care îi înregistra, a devenit viral. Videoclipul a fost vizionat în scurt timp de peste 15 milioane de ori, unii dintre fanii tenisului solicitând mai multă transparenţă cu privire la substanţele pe care le iau jucătorii.

Incidentul cu sticla a fost minimalizat de către starul australian de tenis John Millman, care a calificat suspiciunile drept o "noţiune ridicolă".

"Nu tot ceea ce vedeţi este controversat. Ar putea fi ceva privat. Este permis acest lucru?", a spus Jelena Djokovic la momentul respectiv.

"Nu văd nimic dubios. De fapt, văd oameni care încearcă să fie privaţi în legătură cu afacerile lor într-o lume în care toată lumea simte că are tot dreptul să îndrepte camera spre tine oricând doreşte. Aparent, faptul că vrei/încerci să fii privat te face să fii dubios în zilele noastre."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici