Echipa lui Ianis Hagi, Genk, a câştigat Supercupa Belgiei, după 3-0 în faţa lui Mechelen

Genk este supercampioana Belgiei, după ce a câştigat cu 3-0 în faţa lui Mechelen. Ianis Hagi nu a debutat la noul său club, fiind ţinut pe banca de rezerve pe toată durata celor 90 de minute.

415 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Ianis Hagi, Genk, a câştigat Supercupa Belgiei, după 3-0 în faţa lui Mechelen

Echipa lui Ianis Hagi, Genk, a câştigat Supercupa Belgiei, după 3-0 în faţa lui Mechelen

Genk a deschis rapid scorul, în minutul 14, atunci când Dewaest a marcat. Acelaşi jucător a dus scorul la 2-0 în minutul 60, iar Vanzeir a stabilit scorul final de 3-0.

Antrenorul Mazzu a preferat să-i trimită pe teren pe Nygren, Vanzeir şi Ndongala, în timp ce Ianis Hagi a privit primul meci la Genk de pe banca de rezerve.

Echipele de start:

Genk: Yukovic - De Norre, Dewaest, Junya, Heynen, Samatta, Piotrowski, Uronen, Benson, Berge, Cuesta
Rezerve: Coucke, Wouters, Paintsil, Nygren, Vanzeir, Ianis Hagi, Lucumi, Ndongala

Mechelen: Verrips - Van Cleemput, Bijker, Swinkels, Togui, Storm, Van Damme, Schoofs, Engvall, Corryn, Peyre
Rezerve: Bouzian, Valkenaers, De Camargo, Trova, Van Hoorenbeeck, Bosiers, Zeroual, Van Keilegom, Vranckx

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici